فوت و فن آشپزی؛ طرز تهیه بادمجان کبابی راحت در خانه

به گزارش مجله جهانگیر، خیلی از غذا ها هستند که احتیاج به بادمجان کبابی دارند و طعم دودی بادمجان است که به آن غذا مزه می دهد و لذیذش می نماید؛ اما به خاطر اینکه خیلی وقت ها یا بلد نیستیم یا حوصله کبابی کردن بادمجان ها را نداریم، بیخیالش می شویم و آن را سرخ می کنیم.

فوت و فن آشپزی؛ طرز تهیه بادمجان کبابی راحت در خانه

می توانید یک روز وقت بگذارید و تعداد بیشتری بادمجان را کبابی کنید تا در طول هفته مجبور نباشید وقت زیادی برای این کار بگذارید.

طرز تهیه بادمجان کبابی راحت در خانه

1. اولین روش و سنتی ترین روش کباب کردن بادمجان روی ذغال است؛ منقل را آماده کنید و ذغال ها را آتش بزنید تا گداخته شوند سپس سطح زغال ها را صاف کنید تا فضا برای گذاشتن بادمجان ها فراهم گردد.

2. بادمجان ها را با روغن مایع چرب کنید و به سیخ بکشید و مطابق شکل روی منقل قرار دهید.

3. سپس بادمجان ها را روی ذغال نگه دارید تا یک سمت گداخته گردد و پوست بادمجان جمع شده و ترک بخورد.

4. سیخ را بچرخانید تا تمام قسمت ها کباب شده و برشته شوند.

5. بعد از کباب شدن بادمجان ها سیخ ها را از روی منقل بردارید و داخل ظرفی بگذارید تا بادمجان ها سرد شوند، سپس آن ها را از سیخ جدا نموده و پوست بکنید.

6. می توانید بادمجان ها را به سیخ نکشید و مستقیما روی ذغال بگذارید، ولی در هنگام برگرداندن و کباب کردن تمام قسمت ها دقت کنید که دستتان نسوزد.

7. برای کبابی کردن بادمجان در فر بادمجان ها را با روغن چرب کنید و روی صفحه فر بچینید و فر را با حرارت بالا روشن کنید.

8. در انتهای کباب شدن بادمجان ها گریل را هم روشن کنید تا به کبابی شدن یاری بیشتری بکند.

9. ساده ترین روش برای تهیه بادمجان کبابی استفاده از گاز است؛ بادمجان ها را چرب کنید و روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا کباب شوند.

10. در این روش حتما هود را روشن کنید. می توانید از توری مخصوص زیر قابلمه استقاده کنید در این صورت زمان طولانی تر خواهد شد، ولی کثیفی گاز کمتر می گردد.

11. بادمجان های کبابی را نباید داغ پوست کند، باید در دمای محیط خنک شوند تا پوست رویه که نازک و برشته شده است به راحتی جدا گردد.

12. بادمجان ها را می توانید ساطوری کنید و در کیسه نایلونی بدون نفوذ هوا در فریزر نگهداری کنید.

منبع: فرارو
انتشار: 27 دی 1400 بروزرسانی: 27 دی 1400 گردآورنده: jahangirrazmi.ir شناسه مطلب: 1689

به "فوت و فن آشپزی؛ طرز تهیه بادمجان کبابی راحت در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن آشپزی؛ طرز تهیه بادمجان کبابی راحت در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید