طرز تهیه کوفته تبریزی لذیذ به روش آذری ها

به گزارش مجله جهانگیر، کوفته از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که از سالیان بسیار دور جایگاه ویژه ای بین ایرانیان داشته و انواع مختلف آن در شهرهای ایران تهیه می گردد، اما آذری ها در پخت آن مهارت شگفت انگیزی دارند. در این برنامه طرز تهیه کوفته تبریزی لذیذ را به شما آموزش می دهیم که یک گزینه عالی برای مهمانی های خانوادگی با مناسبت های مختلف است.

طرز تهیه کوفته تبریزی لذیذ به روش آذری ها

تبریزی ها برای تهیه کوفته اصیل، گوشت را در هاون سنگی یا با چاقو آنقدر می کوبند تا کاملا منسجم و کش دار گردد. ما در اینجا از غذاساز استفاده می کنیم و گوشت چرخ شده را برای چند دقیقه میکس می کنیم اما شما می توانید به جای غذاساز، گوشت را چند بار چرخ کنید. با این کار کوفته شما به هیچ عنوان حین پخت وا نمی رود.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 2 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1404 گردآورنده: jahangirrazmi.ir شناسه مطلب: 2179

به "طرز تهیه کوفته تبریزی لذیذ به روش آذری ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته تبریزی لذیذ به روش آذری ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید