دستور تهیه کیک ژنوآز؛ نوعی کیک خوشمزه
به گزارش مجله جهانگیر، امروز قصد داریم دستور تهیه کیک ژنوآز را به شما آموزش دهیم . در ادامه با ما همراه باشید.

ابزار مورد احتیاج
کاسه
قابلمه
فر
الک
همزن
قالب
کاغذ روغنی
مواد لازم
90 گرم شکر
20 گرم کره
90 گرم آرد (الک شده)
2 قاشق چای خوری شیر
3 عدد تخم مرغ
دستور تهیه
کره و شیر را توی قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت می گذاریم، بعد از اینکه کره آب شد شعله رو خاموش نموده و اجازه می دهیم مخلوط شیر و کره از حرارت بیافته.
داخل یک کاسه عظیم مقداری آب با دمای 60 درجه می ریزیم. کاسه دیگه ای روی کاسه اول قرار داده و 3 عدد تخم مرغ و 90 گرم شکر رو داخل کاسه دوم می ریزیم.
با دور کند همزن خوب می زنیم تا سفت شده و حالت ابری پیدا کنه. زمانی که حرارت تخم مرغ ها به 40 درجه رسید، اون رو از روی کاسه اول برمی داریم و کنار می ذاریم.
مخلوط تخم مرغ رو این بار با دور تند همزن می زنیم تا بخوبی فرم بگیره. آرد رو الک نموده و به تدریج به مخلوط تخم مرغ ها اضافه می کنیم. مخلوط شیر و کره رو اضافه نموده و مواد رو هم می زنیم تا مایه کیک یکدست و صاف بشه.
قالب رو چرب نموده و با کاغذ روغنی می پوشونم و خمیر رو توی قالب می ریزیم و توی فر می ذاریم. کیک رو برای مدت 25 دقیقه با دمای 170 درجه می پزیم.
منبع: گردشبان