دستور تهیه کیک ژنوآز؛ نوعی کیک خوشمزه

به گزارش مجله جهانگیر، امروز قصد داریم دستور تهیه کیک ژنوآز را به شما آموزش دهیم . در ادامه با ما همراه باشید.

دستور تهیه کیک ژنوآز؛ نوعی کیک خوشمزه

ابزار مورد احتیاج

کاسه

قابلمه

فر

الک

همزن

قالب

کاغذ روغنی

مواد لازم

90 گرم شکر

20 گرم کره

90 گرم آرد (الک شده)

2 قاشق چای خوری شیر

3 عدد تخم مرغ

دستور تهیه

کره و شیر را توی قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت می گذاریم، بعد از اینکه کره آب شد شعله رو خاموش نموده و اجازه می دهیم مخلوط شیر و کره از حرارت بیافته.

داخل یک کاسه عظیم مقداری آب با دمای 60 درجه می ریزیم. کاسه دیگه ای روی کاسه اول قرار داده و 3 عدد تخم مرغ و 90 گرم شکر رو داخل کاسه دوم می ریزیم.

با دور کند همزن خوب می زنیم تا سفت شده و حالت ابری پیدا کنه. زمانی که حرارت تخم مرغ ها به 40 درجه رسید، اون رو از روی کاسه اول برمی داریم و کنار می ذاریم.

مخلوط تخم مرغ رو این بار با دور تند همزن می زنیم تا بخوبی فرم بگیره. آرد رو الک نموده و به تدریج به مخلوط تخم مرغ ها اضافه می کنیم. مخلوط شیر و کره رو اضافه نموده و مواد رو هم می زنیم تا مایه کیک یکدست و صاف بشه.

قالب رو چرب نموده و با کاغذ روغنی می پوشونم و خمیر رو توی قالب می ریزیم و توی فر می ذاریم. کیک رو برای مدت 25 دقیقه با دمای 170 درجه می پزیم.

منبع: گردشبان
انتشار: 6 تیر 1400 بروزرسانی: 6 تیر 1400 گردآورنده: jahangirrazmi.ir شناسه مطلب: 1436

به "دستور تهیه کیک ژنوآز؛ نوعی کیک خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه کیک ژنوآز؛ نوعی کیک خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید