طرز تهیه مارشمالو پیچی خانگی بهتر از نمونه بازاری
به گزارش مجله جهانگیر، مارشمالو که این روزها حسابی غوغا نموده است یک خوراکی بین المللی به شمار میرود و ریشه آن به فرانسه برمی گردد. مارشمالو پایه ثابت تمام میهمانی و جشن های فرانسویان است تا جایی که سالانه نمایشگاه های رنگارنگی از این خوراکی خوشمزه در کشور فرانسه برپا می گردد. در دنیای خوشمزه شیرینی پزی مارشمالو را می توان با طعم و ظاهرهای متفاوتی دید. شاید گمان کنید دستور آن سخت است اما در مطالب قبلی به طرز تهیه مارشمالو وانیلی خانگی اشاره نموده ایم که می توانید آن را دنبال کنید. اگر در پی تهیه تنقلات سالم هستید حتما طرز تهیه مارشمالو پیچی را بخوانید که آن را بهتر از نمونه بازاری و به صورت خانگی درست کنید.
مواد لازم برای تهیه مارشمالو پیچی
- سفیده تخم مرغ چهار عدد
- شکر 490 گرم
- گلوکز 60 گرم
- پودر ژلاتین 25 گرم
- آب یک ششم لیوان
- وانیل به اندازه لازم
- پودر نارگیل به اندازه لازم
طرز تهیه مارشمالو پیچی
1. مواد را آماده کنید
مارشمالو را به شکل های مختلفی درست می نمایند یکی از این روش ها به شکل پیچ است. پس در اولین مرحله از طرز تهیه مارشمالو پیچی باید در یک کاسه ماست خوری به اندازه لازم آب بریزید سپس پودر ژلاتین را داخل آن بپاشید. با این کار کیفیت ژلاتین بیشتر و بهتر حفظ می گردد. در ادامه سفیده های تخم مرغ را به همراه وانیل با یاری هم زن تا جایی بزنید که فرم بگیرد. فرم گرفتن سفیده تخم مرغ باید به شکلی باشد که از ظرف جدا نگردد. برای آشنایی با ژلاتین و کاربردهای آن مطلب ژلاتین چیست و چه کاربردی دارد را در کتاب کاله بخوانید.
نکته: از تخم مرغ های درشت بهره ببرید.
2. گلوکز را آماده کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه مارشمالو پیچی باید یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. آب، گلوکز و شکر را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت میانه بگذارید تا پخته شوند. برترین حالت آن است که به گلوکز اجازه دهید بعد از جوش آمدن 10 دقیقه آرام بجوشد. حال گلوکز آماده را به مخلوط سفیده تخم مرغ اضافه کنید. مخلوط را با سرعت بالا هم بزنید. در ادامه ژلاتین را هم به کل ترکیبات اضافه کنید. حال کل مخلوط را با سرعت تند برای 10 دقیقه دیگر هم بزنید. دقت داشته باشید که مخلوط تان باید حالت کش دار پیدا کند. اگر مارشمالو خانگی تان را می خواهید همچون نمونه های بازاری درست کنید باید مخلوط تان را به صورت مساوی در سه کاسه جداگانه تقسیم کنید. با توجه به ذائقه تان داخل کاسه ها رنگ های خوراکی بریزید. شما با خواندن طرز تهیه پاستیل خانگی و نکاتی برای فرم گرفتن می توانید یک هله هوله خانگی دیگر هم برای بچه ها تان درست کنید.
3. قالب را آماده کنید
در سومین مرحله از طرز تهیه مارشمالو پیچی باید سه قالب پیرکس برای مایه مارشمالوهای رنگی تان در نظر بگیرید. پودر نارگیل را کف قالب ها بریزید. در ادامه مایه مارشمالو گرم را داخل قیف شیرینی پزی پلاستیکی بریزید. آن را به صورت نواری داخل ظرف ها بریزید. روی آن ها را کامل با پودر نارگیل بپوشانید سپس برای چهار ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک گردد. در نهایت بعد از سرد شدن، نوارها را به اشکال دلخواه با یکدیگر ببافید.
نکته: برای راحتی کارتان می توانید کاغذ روغنی داخل قالب ها بیاندازید.
نکات تکمیلی تهیه مارشمالو پیچی
مارشمالو از آن خوراکی های مجذوب کنندهی است که به راحتی می توان آن را در خانه درست کرد. شما با خواندن دستور بالا و نکات تکمیلی زیر می توانید آن را حتی بهتر از نمونه های بازاری درست کنید.
راه های مختلف سرو مارشمالو
مارشمالو یکی از خوشمزه ترین تنقلاتی است که در میهمانی هایی مانند میهمانی شب یلدا یا جشن های تولد می توان به زیبایی هرچه تمام تر سرو کرد. یکی از معمول ترین سروهای مارشمالو پیچی به صورت کبابی است که در طبیعت کباب نموده و به همراه دیگر تنقلات مصرف می نمایند. در روزهای سرد پاییزی مارشمالو پیچی خانگی تان را حتما کنار چای یا هات چاکلت کدو حلوایی نوش جان کنید. در ادامه چند راه سرو مارشمالو را پیشنهاد می دهیم:
- انداختن تکه های مارشمالو پیچی داخل فنجان قهوه داغ
- انداختن تکه های مارشمالو درون یک لیوان شیر گرم
- قرار دادن تکه های مارشمالو درون کاپ کیک شکلاتی
پودر نارگیل
پودر نارگیل نه تنها عطر و طعم مارشمالو بلکه ظاهر آن را هم زیباتر می نماید. در صورت نبود پودر نارگیل می توانید همچون طرز تهیه موچی عروسکی از نشاسته ذرت، آرد برنج یا آرد ذرت بهره ببرید.
تزئین مارشمالو پیچی
مارشمالو که معمولا برای پذیرایی در جشن ها و تولد ها به عنوان یک تنقلات خوشمزه به کار می رود می تواند برترین تزئین را داشته باشد. ساده ترین روش تزئین ریختن سس شکلاتی روی آن ها است. از دیگر راه های تزئین، غلتاندن آن ها در ترافل های رنگی است که برای بچه ها بسیار مجذوب کننده است. با توجه به سلیقه و ذائقه تان می توانید پودر نارگیل را هم با رنگ خوراکی مخلوط نموده و برای تزئین به کار ببرید. تنها دقت داشته باشید که رنگ پودر نارگیل بر خلاف رنگ مارشمالوهایتان باشد.
منبع: کتاب کاله