5 نکته مهم برای درست کردن رانی پرتقال در منزل
به گزارش مجله جهانگیر، رانی پرتقال یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین نوشیدنی های سرد طبیعی است که می توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید.
خبرنگاران | رانی از انواع نوشیدنی های سرد و بسیار دلچسب و خوشمزه است که ویژگی مهم آن وجود تکه های میوه همراه با آب میوه است. رانی در انواع و طعم های گوناگون مانند رانی هلو، لیمو، موز، پرتقال، آناناس و... در بازار موجود است.
به گزارش خبرنگاران ، قطعا درست کردن رانی در منزل بسیار هیجان انگیز و تجربه بسیار جالبی است؛ زیرا رانی های خانگی عاری از هر نوع مواد افزودنی و نگه دارنده هستند، به همین علت سالم ترند و شما می توانید رانی خانگی را با خیال راحت برای بچه ها و اعضای خانواده خود تهیه کنید. فصل زمستان که پرتقال ها حسابی آبدار و شیرین شده اند، زمان مناسبی برای تهیه رانی پرتقال است.
در این مطلب طرز تهیه رانی پرتقال خانگی با روشی بسیار آسان در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه رانی پرتقال
پرتقال: 4 عدد
شکر: 1 لیوان
آب: 2 لیوان
طرز تهیه رانی پرتقال
مرحله اول: برای آغاز کار ابتدا پرتقال ها را خوب بشویید. سپس دو تا از پرتقال ها را پوست کنید و بخش های سفید و ترجیحا پوست میوه را جدا کنید. میوه پرتقال را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید و دو پرتقال دیگر را آب بگیرید.
مرحله دوم: داخل یک قابلمه مناسب آب، شکر، پرتقال های نگینی خرد شده و آب پرتقال را بریزید. صبر کنید تا محتویات داخل قابلمه جوش بیاید و حدود 5 دقیقه بجوشد. با یک قاشق تکه های پرتقال خرد شده را از توی قابلمه خارج کنید و داخل یک کاسه بریزید و بعد با ته قاشق یا گوشت کوب آن ها را کمی له کنید.
مرحله سوم: محتویات داخل قابلمه را داخل میکسر یا دستگاه غذاساز بریزید و چند ثانیه بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط و یک دست شوند؛ سپس رانی آماده را داخل یک پارچ بریزید و تکه های پرتقال را که له نموده بودید، به آن اضافه کنید. پارچ محتوی رانی پرتقال را به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب خنک گردد؛ سپس نوش جان کنید.
5 نکته مهم برای تهیه رانی پرتقال در منزل
1ـ سعی کنید برای تهیه رانی پرتقال از پرتقال تامسون استفاده نکنید. برای تهیه رانی پرتقال بهتر است از پرتقال های ریز آبدار (یافا) و یا پرتقال توسرخ بهره ببرید.
2ـ رانی بعد از آماده شدن هرچه بیش تر داخل یخچال بماند، خوشمزه تر می گردد. حتی می توانید برای خیلی خنک شدن رانی آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فریزر بگذارید.
3ـ هنگام سرو حتما رانی را خوب هم بزنید و بعد داخل لیوان بریزید تا تکه های پرتقال که ته نشین شده اند، بالا بیایند.
4ـ اگر پرتقال آبدار در دسترس ندارید، به جای آب پرتقال طبیعی می توانید از آب پرتقال های آماده بازاری بهره ببرید.
5ـ در صورتی که پرتقال های شما بیش از مقدار ترش است، می توانید مقدار شکر گفته شده در دستور را بیشتر کنید.
منبع: فرادید