طرز تهیه چیکن آلاکینگ؛ غذای فرانسوی خوشمزه

به گزارش مجله جهانگیر، امروز قصد داریم طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی) را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه چیکن آلاکینگ؛ غذای فرانسوی خوشمزه

موادلازم:

سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه

کره پاستوریزه 100 گرم

قارچ ورقه شده 250 گرم

خامه پاستوریزه 250 میلی لیتر

زرده تخم مرغ 4 عدد

فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد

فلفل دلمه ای سبز 1 عدد

طرز تهیه:

1. مرغ ها را به صورت مکعب 5/1 تا 2 سانتی متر خرد می کنیم. فلفل دلمه ای ها را هم خرد می کنیم.

2- کره را در ماهی تابه گرم کرده، سپس قارچ و فلفل دلمه ای ها را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا نرم شود و کنار می گذاریم.

3- دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه کرده و مرغ ها را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند (برای این که کره نسوزد یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه می کنیم). سپس خامه را به آن افزوده و می گذاریم تا به جوش آید.

4- فلفل و قارچ ها را اضافه کرده و از روی شعله برمی داریم و زرده ها را در حال هم زدن به آن می افزائیم. دوباره روی حرارت گذاشته، بدون این که بجوشد مرتب هم می زنیم و سپس سرو می کنیم.

منبع: گردشبان
انتشار: 31 تیر 1400 بروزرسانی: 31 تیر 1400 گردآورنده: jahangirrazmi.ir شناسه مطلب: 1482

به "طرز تهیه چیکن آلاکینگ؛ غذای فرانسوی خوشمزه" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه چیکن آلاکینگ؛ غذای فرانسوی خوشمزه" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن آلاکینگ؛ غذای فرانسوی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید