طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و فوق العاده
به گزارش مجله جهانگیر، لذت درست کردن غذای خوشمزه پلو شوشتری با برنج و فیله مرغ را از دست ندهید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک
مواد لازم پلو شوشتری:
برنج: یک کیلوگرم
فیله مرغ: نیم کیلوگرم
لوبیا چشم بلبلی پخته شده:دو لیوان
شوید تازه:دو لیوان
پیاز سرخ شده:یک عدد
زعفران:یک قاشق چایخوری
ادویه، نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه پلو شوشتری :
برنج را چند ساعت خیس کنید و آبکش کنید. فیله های مرغ را تکه تکه کنید و با پیاز سرخ شده تفت دهید.
زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه ها و یک استکان آب روی حرارت قرار دهید.
وقتی آب داخل فیله ها بخار شد ، شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزایید و لابه لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید.
پس از 45 دقیقه این غذا آماده است.
نکته:
بجای شوید تازه میتوان از شوید خشک استفاده کرد.
با گوشت چرخ نموده قلقلی یا تکه های گوشت شتر مرغ نیز میتوان این پلو را تهیه کرد.
منبع: جام جم آنلاین