طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و فوق العاده

به گزارش مجله جهانگیر، لذت درست کردن غذای خوشمزه پلو شوشتری با برنج و فیله مرغ را از دست ندهید.

طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و فوق العاده

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک

مواد لازم پلو شوشتری:

  • برنج: یک کیلوگرم

  • فیله مرغ: نیم کیلوگرم

  • لوبیا چشم بلبلی پخته شده:دو لیوان

  • شوید تازه:دو لیوان

  • پیاز سرخ شده:یک عدد

  • زعفران:یک قاشق چایخوری

  • ادویه، نمک و فلفل:به میزان لازم

طرز تهیه پلو شوشتری :

برنج را چند ساعت خیس کنید و آبکش کنید. فیله های مرغ را تکه تکه کنید و با پیاز سرخ شده تفت دهید.

زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه ها و یک استکان آب روی حرارت قرار دهید.

وقتی آب داخل فیله ها بخار شد ، شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزایید و لابه لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید.

پس از 45 دقیقه این غذا آماده است.

نکته:

بجای شوید تازه میتوان از شوید خشک استفاده کرد.

با گوشت چرخ نموده قلقلی یا تکه های گوشت شتر مرغ نیز میتوان این پلو را تهیه کرد.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 28 دی 1399 بروزرسانی: 28 دی 1399 گردآورنده: jahangirrazmi.ir شناسه مطلب: 1138

به "طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و فوق العاده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و فوق العاده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید