طرز تهیه شیرینی ناپلئونی به روش قنادی
به گزارش مجله جهانگیر، یکی از شیرینی های محبوب برای پذیرایی از مهمانان در مناسبت های مختلف همانند عید نوروز، شیرینی ناپلئونی است. این به واسطه ظاهر مدرن و طعم خامه ای بی نظیرش در دل همه جا باز نموده است و کسی نمی تواند به راحتی دست رد به سینه اش بزند. اما پیشنهاد می کنیم به جای خرید این شیرینی از قنادی، خودتان آن را در منزل درست کنید. در ادامه این محتوا از خبرنگاران مگ همراه ما باشید تا طرز تهیه شیرینی ناپلئونی به روش قنادی ها را به شما بیاموزیم.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا بر خلاف تصور، بسیار ساده است و شما می توانید در کوتاه ترین زمان این شیرینی خوشمزه را درست کنید. پس دست به کار شوید و همراه ما مراحل گفته شده را طی کنید.
اگر دوست دارید ترکیب شیرینی های عیدتان متنوع تر باشد، پیشنهاد می کنیم سری هم به 2 محتوای طرز تهیه کوکی شکلات چیپسی و نیز بزنید.
مواد لازم برای تهیه نیم کیلو شیرینی ناپلئونی
مواد مورد احتیاج | اندازه مورد احتیاج |
خمیر هزارلا | یک بسته |
خامه قنادی | 300 گرم |
پودر قند | به اندازه لازم |
پودر پسته | به اندازه لازم |
خواندنی ها
طرز تهیه شیرینی عید نوروز
مراحل تهیه شیرینی ناپلئونی خشک در خانه به توضیح زیر است:
مرحله اول: آماده کردن خمیر هزارلا
در اولین مرحله، در صورتی که خمیر هزارلا یخ زده است، برای مدت زمان 2 ساعت داخل یخچال (نه فریزر) بگذارید تا یخ زدایی گردد.
سپس خمیر را به آرامی روی یک سطح صاف پهن کنید و با استفاده از یک چاقوی تیز یا پیتزا بُر، به چهار قسمت مساوی برش بزنید.
مرحله دوم: پختن خمیر هزارلا در فر
روی یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس خمیرهای شیرینی ناپلئونی را روی سینی بچینید.
دمای فر را ابتدا روی 200 درجه سانتی گراد بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا فر گرم گردد. سپس سینی حاوی خمیر هزارلا را برای 15 دقیقه، روی ردیف وسط فر قرار دهید.
بعد از 15 دقیقه که خمیر آغاز به پف کردن کرد، دمای فر را به 180 درجه سانتی گراد کاهش دهید و 15 دقیقه ی دیگر صبر کنید تا شیرینی ها کاملا مغز پخت شوند.
مرحله سوم: جدا کردن لایه های شیرینی از همدیگر
ابتدا نصف یکی از شیرینی ها را با دست خرد کنید و کنار بگذارید تا در مرحله آخر برای تزیین شیرینی ها از آن بهره ببرید. به جای یک شیرینی می توانید سطح برشته کل شیرینی ها را نیز برای این کار بتراشید.
سپس شیرینی ها را با استفاده از یک چاقوی تیز، از وسط برش بزنید و از همدیگر جدا کنید.
مرحله چهارم: درست کردن خامه
ابتدا خامه قنادی را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم گردد. سپس با استفاده از همزن برقی آغاز به زدن خامه کنید تا کاملا فرم بگیرد. بعد از فرم گرفتن خامه، 30 ثانیه صبر کنید، اگر دیدید که خامه دارد فرم خود را از دست می دهد دوباره هم زدن را از سر بگیرید.
مرحله پنجم: چیدن لایه های شیرینی و خامه روی همدیگر
خامه فرم گرفته را داخل یک قیف بدون ماسوره بریزید. سپس روی یک لایه از شیرینی هزارلا، یک لایه نازک از خامه را پایپ کنید و با یک قاشق یا کاردک، خامه را روی سطح شیرینی پخش کنید. لایه دوم را روی خامه قرار دهید و مجدد خامه را روی آن پایپ و پخش کنید. این کار را تا چهار لایه همانند عکس شیرینی ناپلئونی پایین، تکرار کنید.
برای مابقی شیرینی ها هم به همین صورت عمل کنید.
مرحله ششم: تزیین شیرینی ناپلئونی
روی آخرین لایه از شیرینی ها (سطح رویی) خامه پایپ کنید و کل سطح شیرینی ها را با خامه بپوشانید. سپس شیرینی های خرد شده در مرحله سوم را روی شیرینی ها بپاشید. بعد از آن کمی پودر قند روی شیرینی ها الک کنید و در آخر، تزئین شیرینی ها را با پودر پسته، تکمیل کنید.
مرحله آخر: سرو شیرینی های ناپلئونی
در آخر شیرینی ها را برای حداقل 2 ساعت و ترجیحا یک شبانه روز داخل یخچال قرار دهید تا بافت شیرینی ها کمی نرم و آماده سرو کردن گردد.
توجه داشته باشید که ماندگاری شیرینی های ناپلئونی کوتاه است و شما تنها تا نهایتا 3 روز می توانید این شیرینی خوشمزه را در یخچال نگهداری کنید.
اگر می خواهید شیرینی هایی با ماندگاری طولانی تر برای ایام عید نوروز آماده کنید، شیرینی های خشک و سنتی همانند شیرینی نخودچی و بهشتی برترین انتخاب ها برایتان هستند. برای درست کردن این 2 شیرینی محبوب ایرانی هم می توانید سری به دو محتوای و بزنید.
منبع: دیجیکالا مگ