طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست، خمیری نرم، خوشمزه و فوری
به گزارش مجله جهانگیر، خمیر پیتزا با ماست، یک روش سریع و راحت برای تهیه پایه ای نرم و خوشمزه برای تهیه پیتزا خانگی است. این خمیر به خاطر ماست، بافت لطیف تری نسبت به دیگر خمیرها دارد و از سویی احتیاج به استراحت طولانی هم ندارد. اگر در پی راهی ساده برای درست کردن پیتزای خانگی برای دورهمی هایتان هستید، طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست، برترین پیشنهاد برای شما است.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا با ماست
- آرد + بیکینگ پودر سه پیمانه
- ماست یونانی ساده دو پیمانه
- روغن به اندازه لازم
طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست
مرحله اول: فر را روشن و گرم کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست، تمام مواد لازم را در دمای محیط بگذارید. سپس فر را با دمای 260 درجه سانتی گراد روشن کنید تا حسابی گرم و آماده پخت گردد. مطلب خمیر پیتزا چیست، شما را با سریع ترین روش های پخت این خمیر آشنا خواهد نمود.
مرحله دوم: آرد و ماست را مخلوط کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست، باید آرد و ماست یونانی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد. کمی از آرد روی سطح کارتان بپاشید. حال خمیر را روی سطح کارتان بگذارید. در ادامه خمیر را ورز دهید و در صورت چسبندگی بیش از حد، کم کم آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیف گردد. این کار را هشت تا 10 دقیقه ادامه دهید. در صورت عدم دسترسی به ماست یونانی، می توانید از ماست همزده سون پر چرب خبرنگاران بهره ببرید.
مرحله سوم: خمیر را داخل قالب پهن کنید
در سومین مرحله از طرز تهیه خمیر پیتزا، به سراغ قالب بروید. قالب گرد پیتزا خود را با اسپری روغن یا روغن مایع به خوبی چرب کنید. در نظر داشته باشید که برای درست کردن خمیر پیتزا با ماست باید لبه های قالب را هم چرب کنید. حال خمیر را از مرکز به سمت لبه ها پهن کنید تا سطح قالب را کامل بپوشاند. اگر تهیه خمیر با ماست برایتان سخت است، طرز تهیه نان پیتزا را بخوانید.
مرحله چهارم: پیتزا را بپزید
در چهارمین مرحله از طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست باید خمیر پیتزا را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 تا 200 درجه سانتی گراد به مدت پنج تا هفت دقیقه نیم پز کنید تا کمی حالت طلایی پیدا کند. حال سس گوجه فرنگی پیتزا، پنیر پیتزا و مواد دلخواه مانند سبزیجات تازه، گوشت یا مرغ را به طور یکنواخت روی خمیر پخش کنید. دوباره قالب را داخل فر برگردانید تا پیتزا کامل بپزد، پنیر آب گردد و روی آن طلایی و کش دار گردد.
نکات تکمیلی تهیه خمیر پیتزا با ماست
برای داشتن برترین نتیجه در طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست، توجه به نکات تکمیلی لازم است. انتخاب ماست مناسب، کنترل اندازه آرد و رعایت زمان استراحت یا پخت، عواملی هستند که با بهبود بافت و طعم خمیر، تجربه تهیه پیتزای خانگی را لذت بخش تر می نمایند.
انتخاب ماست در تهیه خمیر پیتزا
استفاده از ماست در تهیه خمیر پیتزا یکی از ترفندهای ساده اما بسیار موثر برای بهبود بافت و طعم خمیر است. ماست به علت دارا بودن اسید لاکتیک، باعث نرم تر شدن گلوتن آرد می گردد. در نتیجه، منجر به تهیه خمیری لطیف، کشسان و خوش خوراک می گردد.
از سویی دیگر، ماست به خمیرتان، رطوبت و چربی طبیعی می بخشد که مانع خشک شدن آن در حین پخت می گردد. در صورت عدم استفاده از ماست یونانی، برترین گزینه ماست پر چرب لاکتیویا خبرنگاراناست.
وقتی از ماست یونانی یا ماست پرچرب سون خبرنگاران استفاده می کنید، به علت غلظت و درصد چربی بالاتر، خمیر بافتی غنی تر و طعم دلچسب تری پیدا می نماید. بعلاوه، پروتئین موجود در ماست باعث می گردد خمیر هنگام پخت، حجم بهتری بگیرد و تردی مطلوبی در قسمت های کناری پیدا کند.
این نکته را در نظر داشته باشید که درست کردن خمیر پیتزا با ماست، علاوه بر کاهش زمان ورز دادن و استراحت، باعث می گردد خمیر سریع تر آماده گردد و احتیاج به استراحت طولانی هم نداشته باشد. این ویژگی، دستور خمیر پیتزا با ماست را به گزینه ای عالی برای تهیه پیتزای خانگی در کمترین زمان ممکن تبدیل می نماید. پیشنهاد ما به شما طرز تهیه پیتزا با خمیر نانوایی است که آن را هم در سریع ترین زمان می توانید درست کنید.
انتخاب برترین سس برای پیتزا با خمیر ماست
انتخاب سس مناسب برای خمیر پیتزا با ماست می تواند طعم نهایی پیتزا را چندین برابر بهتر کند؛ چرا که درست کردن خمیر پیتزا با ماست، بافتی نرم و طعمی ملایم به آن می دهد پس سس در عین خوشمزگی، نباید طعم خمیر را تحت الشعاع قرار داده و تعادل مزه را بر هم زند. پس برترین گزینه ها عبارت اند از:
- سس پیتزا کلاسیک (گوجه و ادویه)
این سس بر پایه گوجه فرنگی، رب گوجه، روغن زیتون و ادویه هایی مثل آویشن و اورگانو تهیه می گردد. طعم ترش و شیرین متعادل آن به خوبی با بافت نرم خمیر هماهنگ است.
- سس سفید (سفید آلفردو یا خامه ای)
تهیه شده از کره، سیر، خامه یا شیر و پنیر پارمسان است و بیشتر برای پیتزاهای مرغ و قارچ یا سبزیجات استفاده می گردد و همراه خمیر پیتزا با ماست فوق العاده عمل می نماید. طرز تهیه پیتزا آلفردو با پنیر پارمسان را بخوانید که با این سس و خمیر، پیتزایی خوشمزه می توانید برای عزیزان تان درست کنید.
- سس پستو (پستو سبز یا قرمز)
بر پایه ریحان تازه، روغن زیتون، مغز پاین نات (یا گردو) و پنیر پارمسان است. پستو به پیتزای شما عطر خاص و رنگ متفاوت می دهد، به خصوص زمانی که روی خمیر ماست استفاده گردد. برترین روش تهیه پستو خانگی را در خبرنگاران بخوانید.
- سس باربیکیو
برای پیتزاهای گوشتی یا مرغ، سس باربیکیو با طعم دودی و کمی شیرین، ترکیب جذابی با خمیر پیتزا با ماست ایجاد می نماید.
نگه داری خمیر پیتزا در فریزر
برای نگه داری خمیر پیتزا تنها کافی است، خمیر را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید، سپس هوای داخل آن را تا حد امکان خارج کنید و در آن را محکم ببندید. خمیر پیتزا با ماست را می توانید تا شش ماه در فریزر نگهداری کنید. تنها قبل از استفاده، اجازه دهید خمیر کامل در دمای اتاق یخ زدایی گردد و آن را چند دقیقه ورز دهید تا بافت و کشسانی اولیه خود را بازیابد.
منبع: کتاب کاله