دبیر فدراسیون سوارکاری: ایران توانایی برگزاری مسابقات بین المللی را دارد
به گزارش مجله جهانگیر، محمد کاظمیان می گوید که بعد از عضویت در کمیته پرش با اسب آسیا به دلیل کسب کرسی برای ایران بسیار شادمان بوده و سعی دارد مسابقات بین المللی جدیدی را در ایران برگزار کند.
محمد کاظمیان دبیر فدراسیون سوارکاری، در گفت و گو با خبرنگاران درباره انتخاب شدنش به عنوان عضو کمیته پرش با اسب آسیا، گفت: از زمانی که شخصی قطری به عنوان رئیس کنفدراسیون آسیا روی کار آمد، فعالیت های جدیدی در آسیا پیگیری شد. همچنین خلیلی (رئیس فدراسیون سوارکاری ایران) کوشش های زیادی برای بهبود روابط بین الملل ایران با فدراسیون جهانی و آسیایی کرد و به دلیل فعالیت های ما رئیس قطری فدراسیون آسیا به این نتیجه رسید که عضویت کمیته پرش با اسب آسیا را به یک ایرانی بدهد. همچنین ما برای کشور ایران کوشش می کنیم و خوشحالیم که پیروز شدیم برای ایران کرسی بگیریم.
کاظمیان اضافه کرد: پیشنهاداتی در کنفدراسیون آسیا ارائه کردیم که همه آنان عملیاتی شده است. یکی از این پیشنهادات برگزاری مسابقاتی به نام AEF Challenge بود که در راستای توسعه پرش با اسب موثر است. همچنین تقویم آسیایی یکی دیگر از پیشنهادهای ما به فدراسیون آسیایی بوده است.
دبیر فدراسیون سوارکاری گفت: برای اولین بار قرار است مسابقات پرش با اسب قهرمانی آسیا در تایلند برگزار گردد و این مسابقات ثمره حضور در کمیته آسیا است. دو ایرانی به نام عادل کشاورز و فرهنگ صادقی در این رقابت ها حضور دارند و برای ایران رقابت خواهند کرد.
کاظمیان درباره این کرسی که به تازگی توانسته است دریافت کند، تاکید نمود: برای عضویت در این کمیته کوشش کردیم تا ایران بتواند در آسیا کرسی داشته باشد و سعی داریم ارتباطات بین المللی خود را قوی کنیم. دو سال گذشته اجلاس آسیایی را در تهران برگزار کردیم که خود کار بزرگی بود. ما تمام کوشش خود را جهت کسب امتیاز برای ایران خواهیم کرد.
او در پاسخ به اینکه آیا ایران می تواند مسابقات آسیایی را برگزار کند؟ پاسخ داد: ایران می تواند به خوبی میزبان رقابت های آسیایی و جهانی باشد. در اجلاس آسیایی مسکو پیشنهاد دادیم که فینال مسابقاتی را که برای گروه سنی بالای 15 سال است و به عنوان زیر ساخت آینده سوارکاری شناخته می گردد به میزبانی ایران باشد. در این مسابقات 20 سوارکار برتر از کشورهای مختلف به فینال صعود می نمایند و رئیس فدراسیون جهانی هم در این مسابقات حضور دارد. این مسابقات برای فدراسیون جهانی بسیار مهم است.
کاظمیان اضافه کرد: ایران با فدراسیون جهانی ارتباطات تنگاتنگی برقرار نموده است و سعی کردیم از امکانات مربی سولیداریتی استفاده می کنیم. کشور ایران در زمینه آموزش به سوارکاران، بین تمام اعضا فدراسیون جهانی مقام پنجم را کسب نموده است. این یعنی پنجمین کشوری هستیم که برای آموزش با فدراسیون جهانی کار می کنیم و توانسته ایم بیشترین امکانات آموزشی را از فدراسیون جهانی بگیریم. ما سعی کردیم رشته های نو پا را فعال کنیم که با استقبال خوبی هم روبرو شدیم حتی در اجلاس جهانی در بروشور سولیداریتی پنج عکس از فعالیت ایرانی بود که این نشان دهنده استقبال خوب جهانیان به رشته های نوپا است.
او اضافه کرد: در مورد آموزش می توان به برگزاری کلاس هایی برای اولین بار مخصوص افرادی که مراقب اسب هستند نام برد. برای مراقبان اسب کلاس هایی برگزار کردیم و مدرس بین المللی آوردیم. دلیل این کار این بود که اسب ها ارزشمند هستند و افراد باید نحوه نگه داری از آنان را بدانند. دوره های نعل بندی، مربی گری و... در ایران راه اندازی شده و در حال برگزاری است.
او در سرانجام اضافه کرد: هفته گذشته مسابقات جهانی و بین المللی هنر رزمی سواره را برگزار کردیم که طی آن 24 کشور در ایران حضور پیدا کردند ولی متاسفانه انعکاس خبری قوی داده نشد. این مسابقات کار بزرگی بود و در زمانی که کشور شلوغ شده بود نماینده 24 کشور و حدود 60 خارجی در ایران بودند. به دلیل شلوغی ها همه مسئولین در اجلاس جهانی نگران بودند اما ورزشکاران از حضور در ایران ابراز خوشحالی کردند. این ورزشکاران بهترین سفیران هستند که باید خبر های آنان به خوبی بازتاب پیدا کند.
منبع: خبرگزاری ایسنا