10 جاذبه باستانی هندوستان با اسرار تاریخی عجیب

به گزارش مجله جهانگیر، هندوستان برخلاف سایر کشورها، کشور مذاهب مختلف است. مذاهب، زبان ها، عقاید و سنت های مختلف زیادی در هندوستان وجود دارد؛ بنابراین جای تعجب ندارد که اماکن تاریخی در هندوستان نشان دهنده تنوع سبک ها و فرهنگ های معماری باستانی است. چند نمونه از مکان های تاریخی شگفت انگیز در هندوستان برای اطلاع گردشگران آورده شده است.

10 جاذبه باستانی هندوستان با اسرار تاریخی عجیب

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ما را تجربه کنید.

Maharaja

Maharaja، معروف به کاخ باد ها، یکی از بهترین جاذبه های گردشگری جیپور است. این کاخ ماسه سنگی زیبا به شکل تاج لرد کریشنا توسط Maharaja Sawai Pratap Singh در سال 1799 ساخته شده است. Maharaja نیز نمونه ای عالی از معماری راجپوتانا است. شکل هرمی آن و 953 پنجره زیبا این مکان را به یک جذابیت بی نظیر از شهر تبدیل نموده است.

فضای داخلی کاخ به دلیل راهرو های طولانی آن و همچنین این واقعیت که پله ندارد - قابل توجه است که کف ها با شیب های مخصوص به هم وصل می شوند. 953 پنجره در Maharaja به طور تصادفی ساخته نشده است - آن ها برای زنان حرمسرا سلطنتی که هرگز در ملاء عام ظاهر نمی شدند، در نما نهاده شده است! این پنجره ها به آن ها امکان مشاهده زندگی مردم را می داد و فقط نمای عالی شهر را تحسین می کردند.

Cala Pani

زندان سلولی که به Cala Pani نیز معروف است نیز در شهر بندر بلر در جزایر های اندامان و نیکوبار واقع شده است. این مجموعه به شهادت گنگ به شکنجه گاه فعالان هندی که برای استقلال می جنگیدند، بدل شد. ساخت آن در سال 1906 به انتها رسید و امروزه Cala Pani یکی از آثار ملی کشور محسوب می گردد.

به معنای واقعی کلمه هر گوشه زندان می تواند داستان های مقاومت، قربانیان و رنج های مشاخصان بزرگ آزادی هند، مانند Birendra Kumar Ghosh، Upendranat Banerji، Hem Chandra Das، Ulaskar Dutta، Bibhuti Bhushan Sarkar را برای شما بازگو کند. 696 سلول انفرادی وجود دارد.

دروازه هندوستان

دروازه هند، مشهورترین نقطه دیدنی بمبئی. ساخت این طاق در معماری به سبک هندو-ساراچن در سال 1911 شروع شد و در سال 1924 به انتها رسید. هدف اصلی از ایجاد این ساختار بزرگ یادبود پادشاه جورج پنجم و ملکه مری بود که در سال 1911 از بمبئی بازدید کردند.

دروازه های هند از نظر واقعیتی که سمبل فوق العاده ای از هند بریتانیا و امپراتور انگلیس هستند از اهمیت بالایی برخوردار هستند. بازدید نمایندگان همچنین می توانند مجسمه ای از شیواجی، پادشاه جنگجوی قرن هفدهم، روبروی قوس دروازه هند را مشاهده نمایند.

Charminar

Charminar یا مسجد چهار مناره مشخصه شاخص شهر حیدرآباد است و به معنای چیزی مانند تاج محل برای آگرا است. این بنا در سال 1591 توسط سلطان محمد قلی قطب شاه به احترام پیروزی بر طاعون در این منطقه ساخته شده است. برای این بنای تاریخی از سبک معماری هند و اسلامی استفاده شده است و آن ها آن را از سنگ گرانیت، ملات و سنگ مرمر خرد شده بنا کردند.

در هر گوشه ساختمان چهار مناره 56 متری ظریف که با یک بالکن دوتایی متصل شده است. یک راه پله با 149 پله به طبقه فوقانی مسجد چهار مناره منتهی می گردد که برای نماز در نظر گرفته شده است. همچنین یک تونل زیرزمینی شگفت انگیز ساخته شده است که Charminar را با Golconda متصل می نماید.

غار های آژانتا

آژانتا مشهورترین بنای بودایی در هند است که در اورنگ آباد (ایالت ماهاراشترا) واقع شده است. 30 غار در صخره های این مجموعه، غار های معبد-صومعه بودایی در قرن دوم قبل از میلاد حک شده است. از میان 30 غار، پنج سالن دارای استیپا ها و بقیه محل های صومعه است. غار های آژانتا نیز در فهرست میراث دنیای یونسکو نهاده شده است.

نقاشی های باستانی که وقایع مختلفی از زندگی بودا را نشان می دهد و مجسمه ها، از جذابیت اصلی این غار ها است؛ و سنگ تراش محلی یکی از نادرترین ها در دنیا به حساب می آید.

استوپا سانچی

استوپا سانچی (مادیا پرادش) قدیمی ترین بنای سنگی در هند و همچنین یکی از محبوب ترین بنا های بودایی در این کشور است. این بنا در قرن سوم قبل از میلاد به دستور امپراتور آشوکا ساخته شده است.

چهار دروازه اصلی در سانچی استوپ صحنه هایی از زندگی بودا را به تصویر می کشد. همچنین در آن می توانید حکاکی ها و تصاویر بسیاری از بودا، پوشیده از لاک را، که از زمان امپراتوری مائوریف حفظ شده است، پیدا کنید.

کاخ میسور

کاخ میسور را می توان در شهر میسور جنوبی هند (ایالت کارناتاکا) مشاهده کرد. در واقع، این در زمان های مختلف توسط امپراطور های مختلف ساخته شده است. دلیل اصلی کاخ به سبک های مختلف معماری، ساخت آن در زمان های مختلف است - از معماری هندو-ساراکن گرفته تا هندو، مسلمان، راجپوت و گوتیک.

عمدتا برای ساخت و ساز از گرانیت خاکستری و سنگ مرمر صورتی استفاده شده است. سالن عمومی و تالار عروسی سلطنتی در داخل کاخ امروز به اصلی ترین جاذبه بازدید نمایندگان تبدیل شده است. جالب اینجاست که سلاح ها و زرادخانه قرن چهاردهم مورد استفاده خانواده سلطنتی نیز در این کاخ ذخیره می گردد.

قطب منار

قطب منار دومین مناره بلند کشور است. این میراث دنیای در دهلی ساخته شده است. پایه و اساس آن در سال 1192 گذاشته شد، و ساخت و ساز بیش از 75 سال به طول انجامید (چندین حاکم جایگزین شدند). قطب منار همچنین با بسیاری از سازه های باستانی احاطه شده است.

این بنای تاریخی باستانی اسلامی با ارتفاع 72.6 متر از ماسه سنگ قرمز و مرمر ساخته شده است. قطب منار از 5 طبقه تشکیل شده است که هر کدام با بالکن های زیبایی تزئین شده است. همچنین قسمت زیرین مناره داخلی قابل توجه است که تزئین شده با حجاری های استادانه اسلامی است.

قلعه سرخ

لال کیلا یا قلعه سرخ، واقع در دهلی، یکی از نماد های هند است که در فهرست میراث دنیای نهاده شده است. در اصل بیش از 200 سال (تا سال 1856) خانه امپراتوران مغول بود. این ارگ در سال 1648 توسط امپراطور شاه دنیا ساخته شد و به دلیل بلوک های بزرگ ماسه سنگ قرمز که از آن ساخته شده، نام قلعه سرخ را گرفت. قلعه سرخ منعکس نماینده سبک های معماری مغول ها، هندو ها، مسلمان ها، پارس ها و تیموریان است.

قلعه سرخ که در زمینی به مساحت 254 هکتار نهاده شده است، دارای شکل هشت ضلعی است. برای تزئین آن از آثار هنری فارسی، اروپایی و هندی و ... استفاده شده است.

نخست وزیر در روز استقلال هند از سال 1947، پرچم ملی را در دروازه اصلی قلعه سرخ برافراشته و پس از آن سخنرانی می نماید. این قلعه به بزرگترین بنای تاریخی دهلی بدل شد که هر ساله بازدید نماینده از مناطق مختلف دنیا را به خود جلب می نماید.

تاج محل

یکی از هفت عجایب دنیا در آگرا (ایالت اوتار پرادش) واقع شده است. شهر آگرا دقیقاً به دلیل همین بنای تاریخی عشق، به پر بازدید ترین مکان توسط جهانگرد ها در هند تبدیل شده است. مقبره مرمر سفید که توسط امپراتور مغول شاه دنیا به یاد و خاطره همسر سوم خود ساخته شده است، در فهرست میراث دنیای یونسکو نهاده شد.

ساخت تاج محل 20 سال به طول انجامید و در سال 1632 شروع شد. حدود 20،000 نفر در ساخت مقبره مشغول به کار بودند و 1000 فیل برای حمل مواد استفاده شده است. سبک معماری تاج محل معماری اسلامی، فارسی، عثمانی، ترکی و هندی را با هم ترکیب نموده است.

چهار ضلع تاج محل کاملاً یکسان است و شاخصترین ویژگی آن این است که مقبره در ساعات مختلف روز رنگ متفاوتی به خود می گیرد: صورتی رنگ در صبح، سفیدی شیری در ظهر و طلایی در شب. در دیوار های آن نیز می توانید آیات فارسی خوشنویسی مشتق شده را مشاهده کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 2 اسفند 1399 بروزرسانی: 2 اسفند 1399 گردآورنده: jahangirrazmi.ir شناسه مطلب: 1206

به "10 جاذبه باستانی هندوستان با اسرار تاریخی عجیب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 جاذبه باستانی هندوستان با اسرار تاریخی عجیب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید