خوراکی هایی که تأثیر مخرب آفتاب را خنثی می کنند

به گزارش مجله جهانگیر، متخصصان بر این باورند که علاوه بر کرم ها و لوسیون های ضدآفتاب، روش های دیگری نیز وجود دارند که می توانید با آنها از خود در برابر آسیب های نور خورشید محافظت کنید، از جمله خوردن غذاهای خاص.

خوراکی هایی که تأثیر مخرب آفتاب را خنثی می کنند

به گزارش خبرنگاران، دویچه وله به نقل از نشریه بریتانیایی میرور نوشت: طول موج های UVA و UVB اگرچه با چشم غیرمسلح قابل مشاهده نیستند اما قرار دریافت در معرض آنها باعث کاهش میزان آنتی اکسیدان های موجود در خون می شود. بنابراین مهم است که از طریق مواد غذایی، به میزان کافی آنتی اکسیدان دریافت کنید. آنتی اکسیدان ها ترکیبات ضدپیری در مواد غذایی هستند که با آسیب های پوستی مبارزه می کنند.

گیلاس بخورید؛ این میوه حاوی ویتامین C است که می تواند به ساخت کلاژن در پوست کمک کند. همچنین گیلاس منبع خوبی از آنتی اکسیدانی به نام ملاتونین است. ملاتونین از پوست در برابر اشعه ماورای بنفش محافظت و پوست آفتاب سوخته را ترمیم می کند.

گوجه فرنگی نیز سرشار از آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است که از پوست در برابر اشعه UV محافظت می کند. لیکوپن، مولکول های مضر تولید شده در پوست ناشی از اشعه ماورای بنفش را خنثی می کند.

هویج و سیب زمینی شیرین نیز سرشار از آنتی اکسیدانی به نام بتاکاروتن هستند که به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی عمل می کند.

کره بادام را از قلم نیاندازید. این ماده غذایی به مرطوب نگه داشتن پوست کمک می کند و ویتامین E موجود در آن یک نوع آنتی اکسیدان با خاصیت معکوس کردن عوارض مخرب نور خورشید است.

راهنمای کامل کرم های ضدآفتاب و نحوه مراقبت از پوست | هر آنچه باید برای حفاظت از پوست خود بدانید

مطالعات همچنین نشان داده که روغن زیتون حاوی اسکوالن است. این ترکیب از مرگ سلول های پوست در نتیجه استرس اکسیداتیو جلوگیری می کند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 17 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: jahangirrazmi.ir شناسه مطلب: 875

به "خوراکی هایی که تأثیر مخرب آفتاب را خنثی می کنند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراکی هایی که تأثیر مخرب آفتاب را خنثی می کنند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید