برترین روش برای تعیین صحیح نسبت نمک به آب در خیارشور
به گزارش مجله جهانگیر، خبرنگاران | سرویس آشپزی - خیار یکی از سبزیجاتی است که نگهداری آن مشکل بوده و خیلی زود خراب می گردد. شاید برای شما هم بار ها رخ داده باشد که خیار اضافه ای که در یخچال نگهداری می کنید، خراب شده و قابل استفاده نیست. یکی از روش های نگهداری خیار، تهیه خیارشور است. این فرآورده که به عنوان دورچین غذا و در سالاد هایی مانند سالاد الویه کاربرد دارد، یکی از اجزای اصلی در تهیه ساندویچ هایی مانند سوسیس بندری نیز است. تهیه خیارشور در منزل بسیار راحت است، ولی اگر نکات ظریفی در تهیه آن رعایت نگردد، محصولی بی کیفیت به دست خواهد آمد که قابل استفاده نیست. یکی از این نکات نسبت نمک به آب در خیارشور بوده که این مطلب به آن اختصاص یافته است.

نسبت نمک به آب در خیارشور
برای اینکه نسبت نمک به آب را بتوانید به درستی در تهیه خیارشورها رعایت کنید، مراحل زیر را دنبال کنید.
- آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آب کاملا سرد گردد.
- مقداری نمک به آب سرد شده اضافه کنید و هم بزنید تا نمک در آب حل گردد.
- یک عدد تخم مرغ خام را تمیز بشویید و سپس آن را در محلول آب نمک بیاندازید.
- با توجه به موقعیت قرار دریافت تخم مرغ در محلول آب نمک می توانید به مقدار شوری آن پی ببرید:
- در صورتی که تخم مرغ در ته ظرف حاوی محلول آب نمک قرار گیرد، نمک محلول کم بوده و باید مقدار نمک آن را افزایش دهید.
- در صورتی که تخم مرغ روی محلول آب نمک قرار بگیرد، نمک محلول زیاد است و باید مقداری آب جوشیده سرد شده به آن اضافه کنید تا شوری آن متناسب گردد.
- در صورتی که تخم مرغ در وسط محلول آب نمک شناور گردد، نمک محلول کاملا به مقدار و متناسب است.
سخن آخر
همان طور که در این مقاله توضیح داده شد، می توانید با ترفندی ساده، نسبت نمک به آب در خیارشور را به درستی مشخص کنید. شما می توانید با این روش خیارشورهای خانگی خوشمزه ای درست کنید و آن را در تهیه سس تارتار و یا انواع ساندویچ سرد استفاده کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
در انتها به شما پیشنهاد می کنیم طرز تهیه خیارشور فوری بدون سرکه را نیز در خبرنگاران مطالعه کنید و با درست کردن یک خیارشور خانگی، از خواص خیارشور برای سلامت بدن استفاده کنید.
شما از چه ترفندی برای رعایت نسبت آب و نمک در خیارشور استفاده می کنید؟ لطفا نظرات و تجربیات خود در این زمینه را، با ما و سایر کاربران خبرنگاران در میان بگذاید.
منبع: setare.com