از چرنوبیل تا اردوگاه کار اجباری در جشنواره جهانی فجر

به گزارش مجله جهانگیر، تهران (پانا) - دو فیلم مترجم محصول مشترک کانادا و کوبا و زمستان بی پایان از مجارستان برای نمایش در بخش جام دنیا نما سی و هفتمین جشنواره دنیای فیلم فجر انتخاب شدند.

از چرنوبیل تا اردوگاه کار اجباری در جشنواره جهانی فجر

به گزارش ستاد خبری سی و هفتمین جشنواره دنیای فیلم فجر، دو فیلم دیگر از آثار خارجی بخش جام دنیا نما (جشنواره جشنواره ها) در سی و هفتمین جشنواره دنیای فیلم فجر معرفی گردید.

پیش از نیز این پنج فیلم از کشورهای لیتوانی، فنلاند، استونی، آرژانتین و نروژ که در بخش جام دنیا نما حضور دارند، معرفی گردیده بود.

مترجم (A Translator) محصول مشترک کانادا و کوبا، ساخته رودریگو باریسو و سبستیانو باریسو فرزندان شخصیت اصلی تصویر شده در فیلم است که اولین فیلم مشترک این دو در مقام کارگردان محسوب می شود.

فیلم مترجم در جشنواره بین المللی شانگهای جایزه بهترین کارگردانی را دریافت نموده و در جشنواره ساندنس نمایش داده شده است.

درخلاصه داستان فیلم مترجم آمده است: پس از فاجعه چرنوبیل، اتحاد جماهیر شوروی تعداد زیادی از بچه هایی را که در این فاجعه آسیب دیده بودند به کوبا منتقل می نماید. یک استاد زبان روسی که در پی تنش هایی از کار دانشگاهی محروم شده است، در مقام مترجم به بیمارستانی که گروهی از بچه ها در آن بستری هستند می رود و ارتباطی عاطفی که با آنان برقرار می نماید و همین امر زندگی او را تحت الشعاع قرار می دهد.

زمستان بی خاتمه (Eternal Winter) اولین فیلم بلند آتیلا ساز از کشور مجارستان است که جایزه بهترین کارگردانی را از جشنواره مونترال دریافت نموده است.

آنچه در این فیلم می بینیم به سال 1944 برمی شود که در دولت اتحاد جماهیر شوروی، اقوامی از روستاهای مجارستان به اردوگاه کار اجباری در سیبری فرستاده می شوند. این اقوام از اقلیت آلمانی زبان مجارستان هستند که به کار حمل ذغال سنگ گماشته می شوند و به شکلی دردناک مورد استثمار قرار می گیرند.

فیلم زمستان بی خاتمه داستان زندگی یکی از زنانی را روایت می نماید که به این اردوگاه منتقل شده اند.

فیلمنامه این فیلم توسط نوربرت کوبلی با نگاهی به منابعی تاریخی چون خاطرات جدش که به این اردوگاه ها فرستاده شده بوده و کتاب دختران نوشته یانوش هاواسی و بر اساس زندگی مادرش ایرنه نوشته شده است.

پیش از این فیلم های نجات یافتگان تابستان (Summer Survivors) محصول سال 2018 کشور لیتوانی به کارگردانی ماریا کاوتارادزه، آخرین معامله (One Last Deal) جدیدترین ساخته کلوس هارو از کشور فنلاند، رفیق کوچولو (The Little Comrade) ساخته مونیکا سیمتزاز از کشور استونی، حیوان (Animal) ساخته آرماندو بو از آرژانتین و به هنگام سقوط (As I Fall) ساخته مگنوس مه یر آرنسن از نروژ در این بخش اعلام و معرفی گردیده است.

در بخش جام دنیا نما (جشنواره جشنواره ها) سی و هفتمین جشنواره دنیای فیلم فجر 14 فیلم خارجی و 4 فیلم ایرانی حضور دارند.

جام دنیا نما یا جشنواره جشنواره ها از بخش های اصلی ولی غیررقابتی جشنواره دنیای فیلم فجر است. در این بخش فیلم هایی از ایران و دنیا به نمایش درمی آیند که پیش از این از جشنواره های مهم دنیا جوایزی را کسب نموده اند.

آدرس سایت رسمی جشنواره Fajriff.com و پست الکترونیکی جشنواره [email protected] است.

سی و هفتمین دوره جشنواره دنیای فیلم فجر از 18 تا 26 آوریل 2019 (29 فروردین تا 6 اردیبهشت 1398) به دبیری رضا میرکریمی در تهران برگزار می شود.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 21 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: jahangirrazmi.ir شناسه مطلب: 795

به "از چرنوبیل تا اردوگاه کار اجباری در جشنواره جهانی فجر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "از چرنوبیل تا اردوگاه کار اجباری در جشنواره جهانی فجر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید