5 غذای معروف دهلی
به گزارش مجله جهانگیر، 5 غذای معروف دهلی، هند
قدم زدن در خیابان های پر جنب و جوش و رنگارنگ دهلی، بدون امتحان کردن غذا های خوشمزه آن کامل نمی گردد. این شهر دیدنی، گزینه های غذایی زیادی دارد که با رنگ و عطرشان هوش از سرتان می برند. با وجود اینکه بهتر است در سفر به هند کمی نسبت به غذاهای خیابانی و مسایل بهداشتی محتاط تر عمل کنید، اما بهتر است خوردن این غذاهای فوق العاده را از دست ندهید. با خبرنگاران همراه باشید تا با معروف ترین غذاهای دهلی آشنا شوید.
چات (Chaat)
چات از معروف ترین غذاهای خیابانی دهلی است که کلی هم هوادار دارد. این غذا با نان های گل گوپا سرو می شوند که بیشتر معروفیت این غذا به همین نان ها است. معروف ترین نوع چات، آلو چات و تیکی است که در تهیه آن ها از نخود استفاده می گردد. در سفرتان به دهلی، امتحان کردن این غذای خوشمزه را به همراه نان گل گوپا از دست ندهید.
کولفی فالوده (kulfi-faluda)
خرید از بازار کارول باغ، بدون امتحان کردن این فالوده های هیجان انگیز کامل نمی گردد. می توانید در مغازه روشن کی کولفی، برترین نوع فالوده کولفی را پیدا کنید که در گرمای دلنشین شهر دهلی حسابی می چسبند. رنگ و طعم بی نظیر این فالوده ها با شکل استوانه ای شان حسابی آدم را وسوسه می نماید.
کراچی حلوا (Karachi Halwa)
کراچی حلوا با ظاهر خوش رنگش، شباهت زیادی به مسقطی ایرانی دارد. برای امتحان کردن برترین نوع این حلوا ها، می توانید به شیرینی فروشی چاینا رام بروید که نه تنها برترین نوع کراچی حلوا، بلکه خوشمزه ترین و با کیفیت ترین شیرینی های هندی را عرضه می نماید. این شیرینی های هیجان انگیز با شکر و آرد ذرت تهیه می شوند و با میوه های خشک مخلوط شده و پخته می شوند.
نیهاری (Nihari)
اگر گذرتان به منطقه قدیمی دهلی خورد، نمی توانید در مقابل عطر بی نظیر این غذا مقاومت کنید. نهاری، گوشتی است که به همراه سس مخصوص به آرامی پخته می گردد و با نان تندوری یا خمیری سرو می گردد. در گذشته این غذا محبوب خانواده های اعیانی و سلطنتی بود که از آن برای صبحانه استفاده می کردند. امروزه هم بسیاری از افرادی که کارهای سخت و طولانی دارند، نهاری را برای صبحانه شان انتخاب می نمایند تا از این غذای خوش آب و رنگ حسابی انرژی بگیرند.
بریانی (Biryani)
همانطور که سفر به اصفهان بدون امتحان کردن بریانی کامل نمی گردد، سفر به دهلی هم با خوردن بریانی مخصوص این شهر تکمیل می گردد. این غذا که زمانی مورد علاقه سلاطین مغول بود، امروزه در سراسر هند پیدا می گردد و معروفیت جهانی هم دارد. در تهیه این غذای معروف، از برنج، گوشت و خمیر مخصوصی استفاده می گردد که باعث می گردد این غذا بافت منسجم تر و خوش عطر تری پیدا کند. در دهلی می توانید این غذا را از غرفه های دستفروشان خیابانی گرفته تا رستوران های هتل های 5 ستاره پیدا کنید.
منبع: الی گشت