برگزاری چهارمین جایزه ملی فیروزه با حضور فعالان تفریح بچه ها

به گزارش مجله جهانگیر، محور های اصلی این نمایشگاه که از 12 تا 16 دی ماه در بوستان گفتگوی تهران برگزار گردید شامل نوشت افزار، اسباب بازی و تفریح، هدایای فرهنگی و هنر های سنتی و کاربردی و کالا های فرهنگ محور خانواده و بعلاوه اسباب بازی و تفریح برای بچه ها بود.

برگزاری چهارمین جایزه ملی فیروزه با حضور فعالان تفریح بچه ها

به گزارش خبرنگاران، بخش های دیگر مانند سوغاتی های مختلف کشور نیز در این نمایشگاه دایر شده بود، اما نکته جالب توجه این است که این نمایشگاه به محصولات و کالا های فراوری ایران اختصاص دارد و کالای خارجی در آن به نمایش گذاشته نشده است. مخاطبان اصلی این نمایشگاه بچه ها و خردسالان بودند و عمده محصولات ارائه شده، بازی، اسباب بازی و ملزومات بچه ها بود.

این نمایشگاه دارای سه بخش اصلی بود؛ سالن تهران به سوغاتی شهر های مختلف کشور و بعلاوه غرفه فرش های سنتی و دستبافت اختصاص داشت و غرفه های زیادی نیز در این سالن حضور داشتند.

دومین سالن این نمایشگاه سالن گلستان است که عمدتاً وسایل و اسباب بازی های بچه ها در غرفه های مختلفی به نمایش گذاشته شده بود.

طبقه دوم این نمایشگاه و در واقع بخش سوم آن که با عنوان سالن پردیس شناخته می شد، به استارتاپ ها، نشست های آموزشی، آشنایی با مؤسسات آموزشی و پژوهشی و داوری آثار ارسالی به دبیرخانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اختصاص داشت.

محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره ملی جایزه فیروزه با بیان اینکه این جایزه از فعالیت های تاسیس دکتر سید عباس صالحی در مسند معاونت فرهنگی وی است، گفت: امیدواریم این بذر ارزشمند روز به روز پر بارتر گردد.

وی اضافه نمود: کسب و کار های نو (استارتآپ های) فرهنگی و پژوهش های فرهنگی از نقاط قوت این دوره از جشنواره بوده و امتداد قومی در ایران می تواند بازار بین المللی را برای کالا های فرهنگی ایجاد کند.

علی فریدونی دبیر جایزه فیروزه نیز در این مراسم در سخنانی با بیان اینکه 1700 اسباب بازی به دبیرخانه جشنواره رسید که 200 اثر نهایی انتخاب شد و به نمایشگاه این دوره از جشنواره راه یافت، گفت: در حوزه های نوشت افزار و هدایای فرهنگی به ترتیب 2600 اثر و 2500 اثر به دبیرخانه رسید که در هر کدام از این حوزه ها 200 اثر انتخاب شد.

وی با اشاره به اینکه سال جاری با نقش پررنگ حوزه استارت آپ های فرهنگی جشنواره جایزه فیروزه نیز متفاوت تر شد، اضافه نمود: 111 استارت آپ فرهنگی به دبیرخانه جشنواره رسید که 50 اثر در نمایشگاه این دوره به نمایش گذاشته شد. در آیین اختتامیه استارتاپ نقاشیم دات کام با موضوع تبدیل نقاشی بچه ها به اسباب بازی ، کتاب ، انیمیشن و دیگر ملزومات فرهنگی کودک به عنوان استارتاپ برگزیده شایسته تقدیر معرفی گردید.

منبع: همگردی
انتشار: 22 دی 1401 بروزرسانی: 22 دی 1401 گردآورنده: jahangirrazmi.ir شناسه مطلب: 1953

به "برگزاری چهارمین جایزه ملی فیروزه با حضور فعالان تفریح بچه ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برگزاری چهارمین جایزه ملی فیروزه با حضور فعالان تفریح بچه ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید