منابع پنهان کافئین را بیش از حد مصرف نکنید!

به گزارش مجله جهانگیر، کافئین حتی در بسیاری از داروها از جمله بعضی آنتی بیوتیک ها وجود دارد. بنابراین توصیه متخصصان بر این است که اگر دچار مسائل قلبی، پرفشاری خون، بی خوابی، مسائل اضطرابی، مسائل گوارشی، کلیوی و یا دیابت هستید، مصرف محصولات حاوی کافئین را کم کنید.

منابع پنهان کافئین را بیش از حد مصرف نکنید!

شکلات: شکلات اگرچه به علت خواص آنتی اکسیدانی بالایش برای پیشگیری از بسیاری شرایط پزشکی توصیه می گردد اما می تواند مقادیر قابل توجهی کافئین پنهان هم داشته باشد. در این میان شکلات تیره اگرچه یک انتخاب سالم تغذیه ای است اما بیشتر از شیر شکلات کافئین دارد. کافئین اسید معده را افزایش می دهد، مصرف مواد غذایی حاوی کافئین زیاد، مانند شکلات تلخ، ممکن است باعث وخامت زخم معده در افراد مبتلا به این بیماری گردد. بعلاوه بیماران مبتلا به رفلاکس معدی مری باید مصرف مواد غذایی حاوی کافئین زیاد را محدود نمایند. برای افراد مضطرب نیز توصیه می گردد مصرف این شکلات ها محدود گردد.

قرص های لاغری: قرص های چربی سوز اغلب دارای کافئین و افدرین هستند و براساس این دو ماه باعث افزایش مصرف کالری و افزایش متابولیسم بدن می شوند. در مصرف این گونه داروها احتیاط کنید و از مصرف بی رویه و خودسرانه آنها بدون مشورت با پزشک یا متخصص تغذیه اجتناب کنید.

مسکن های بدون نسخه: دفعه بعد که برای کاهش درد سراغ این داروها رفتید، بدانید که آنها حاوی مقادیر قابل توجهی کافئین پنهان هستند. به طوری که اگرچه مصرف گاه به گاه آنها در کاهش درد موثر است اما وابسته شدن به این داروها سردرد و دیگر دردها را وخیم تر می نماید. مسکن های بدون نسخه از قبیل استامینوفن حاوی 130 میلی گرم کافئین هستند.

آب ویتامینه: آب ویتامینه یا آب ویتامین دار، آبی است که با مواد مغذی مانند ویتامین ها و الکترولیت ها غنی شده باشد. برخی انواع آب ویتامینه، دارای افزودنی های طعم دار، کافئین و مواد شیرین نماینده هستند. در نتیجه حتما پیش از مصرف این آبها، برچسب روی شیشه آنها را بخوانید تا ببینید چه موادی داخل آن وجود داشته و قرار است با خوردن آن چقدر کالری وارد بدن شما گردد.

چای سرد: این نوع چای در هر بطری حاوی 30 میلی گرم کافئین است. تمام انواع چای حاوی کافئین هستند. کافئین موجود در چای می تواند بسیار سریع انتشار یابد، اما به راحتی می توان کافئین چای را از بین برد چای را به مدت 30 ثانیه در کمی آب داغ دم کنید، سپس دم نموده اولیه را دور بریزید. دوباره همان چای را دم کنید، به این ترتیب چای شما حاوی مقدار بسیار کمی کافئین خواهد بود.

منبع: activebeat

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 14 بهمن 1400 بروزرسانی: 14 بهمن 1400 گردآورنده: jahangirrazmi.ir شناسه مطلب: 1707

به "منابع پنهان کافئین را بیش از حد مصرف نکنید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "منابع پنهان کافئین را بیش از حد مصرف نکنید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید