خبرنگاران بیمه سلامت هشت هزار میلیارد ریال در بخش درمان خوزستان هزینه کرد
به گزارش مجله جهانگیر، اهواز - خبرنگاران - مدیرکل بیمه سلامت خوزستان با بیان اینکه بیمه سلامت در سال 98 بیش از هشت هزار میلیارد ریال در بخش درمان خوزستان هزینه کرده است گفت: در بخش بستری 6 هزار میلیارد ریال و در بخش سرپایی و پیشگیری حدود 2 هزار میلیارد ریال در خوزستان هزینه شده است.
از پروفایل اینستاگرام behrouz azand دیدن نمایید.
به گزارش خبرنگاران علی خسروی پنجشنبه در نشست خبری اولین وبینار تخصصی قلب و عروق کشور که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار گشت، اظهارداشت: در بحث بیماری های قلبی و عروقی 200 میلیارد ریال در بخش بستری و 210 میلیارد ریال در بخش سرپایی به موسسه های طرف قرارداد پرداخت شد.
وی با اشاره به آمار هزینه های اجرا شده در حوزه قلبی- عروقی مربوط به بخش بستری بیمه سلامت خوزستان در سال 98 شرح داد: این هزینه ها در قالب آنژیوگرافی دولتی سه هزار و 256 نسخه با 31 میلیارد ریال، آنژیو پلاستی دولتی 538 نسخه و 9 میلیارد ریال، جراحی قلب دولتی 25 میلیارد ریال با تعداد 434 نسخه، بخش آنژیو گرافی بیش از 30 میلیارد ریال و سه هزار 811 نسخه، آنژیو پلاستی خصوصی 701 نسخه با مبلغ 11 میلیارد ریال و بخش جراحی قلب خصوصی با 362 نسخه به همراه 20 میلیارد ریال هزینه انجام شد.
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان ادامه داد: خدمات اجرا شده بیماران سرپایی نیز در قالب بخش ویزیت 45 هزار و 304 نسخه با چهار هزار و 500 میلیارد ریال هزینه ، 71 هزار و 609 نوار قلب با پنج میلیارد ریال، 26 هزار و 169 اِکو کاردیو گرافی با بیش از 18 میلیارد ریال، تست ورزش چهار هزار و 419 بار و مبلغ 2 میلیارد ریال، پیس میکر 627 نسخه و حدود 10 میلیارد ریال و در نهایت گاما اسکن قلب با 9 هزار و 177 نسخه و مبلغ 21 میلیارد ریال به انجام رسید.
توانمندسازی بیمه شدگان یکی از وظایف اصلی بیمه ها
خسروی یکی از مهمترین و اصلی ترین وظایف اصلی بیمه ها به ویژه بیمه سلامت را حفاظت مالی و توانمندسازی بیمه شدگان دانست و در عین حال بر مدیریت منابع سلامت در بیماری های غیر واگیردار تاکید کرد.
وی همچنین اضافه کرد: در سال 98 پرداختی بیمه سلامت خوزستان در امر بیماریابی و غربالگری بیماری های غیرواگیردار نیز 80 میلیارد ریال بوده است.
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان اضافه کرد: قبل از هر چیزی برای اینکه سیاستگذاران حوزه سلامت و کادر درمان و پیشگیری بتوانند سیاستگذاری دقیق و علمی برای تمرکز منابع حوزه درمان و پیشگیری انجام دهند، با توجه به منابع محدود و انتظار خدمات با کیفیت، ابتدا باید اطلاع جامع و کامل از بیمه شدگان داشته باشیم.
خسروی با بیان اینکه در حال حاضر حوزه سلامت فاقد این اطلاعات است، گفت: بر همین اساس حوزه درمان باید به سمت پروژه های الکترونیک گام بردارد که یکی از این پروژه ها فناوری اطلاعات است.
وی یادآورشد: برای استفاده هوشمند از این اطلاعات می بایست تمام مراجعات بیماران ثبت شود تا بتوان از این اطلاعات در جهت اقدامات درمانی و پیشگیری استفاده کرد.
حدود 2.4میلیون نفراز جمعیت 4.7میلیون نفری خوزستان زیرپوشش بیمه سلامت هستند.
منبع: ایرنا